|
Красота :: Женская баня :: Форум
|
|
|
Красота | 5 Лютого 2007 18:10:31 |  |
Привет всем! Я хочу в этой теме обсуждать красоту. Это будет наш маленький GIRLclub. Давайте оставлять здесь свои секреты ухода за собой, обсуждать косметику и решать проблемы с кожей. Прошу оставлять свои коментарии и советы. Как на счет духов, какими пользуетесь? Мои - Remy, обожаю!
|
|
 КАТИ Сообщений: 878 Украина, Львов
|
|
Re :: Красота | 6 Лютого 2007 17:15:31 |  |
:) мдя. дожились.
НЕШ. як ти на це дивишся? можна в форумі ще один форум відкрити? наш маленькій Герлклуб? Я дуала що женская баня це наш герл клуб. а тут матрьошка. ну лана.
Мої Місс Ламані
------------------
Меня трудно найти, легко потерять, и невозможно забыть...
|
|
|
|
|
Re :: Красота | 26 Квітня 2007 17:14:40 |  |
|
|
|
|
Re :: Красота | 24 Червня 2007 20:19:01 |  |
Цитата: Привітик!!!!я також хочу все дізнатися та ділитися на тему краси. Розказуйте про свої методи догляду за собою, а дже кожна дівчина повинна бути втіленням свіжості та краси.І ще. якщо хтось знає, може підкажете.я к можна похудати найшвидше
Цитата: :) мдя. дожились.
НЕШ. як ти на це дивишся? можна в форумі ще один форум відкрити? наш маленькій Герлклуб? Я дуала що женская баня це наш герл клуб. а тут матрьошка. ну лана.
Мої Місс Ламані
Цитата: Привет всем! Я хочу в этой теме обсуждать красоту. Это будет наш маленький GIRLclub. Давайте оставлять здесь свои секреты ухода за собой, обсуждать косметику и решать проблемы с кожей. Прошу оставлять свои коментарии и советы. Как на счет духов, какими пользуетесь? Мои - Remy, обожаю! и вы открыли одну тему из за красоты,макияж и.т.п? Кто хочет больше нарисоваться? Не конечно косметика нужна,но вот вы забыли про духовную красоту!
|
|
oksi Сообщений: 3 Россия, ***** |
|
Re :: Красота | 20 Липня 2007 22:22:31 |  |
на мою думку найкращий спосіб похудати - це закохатися адже тоді ти не думаєш ні про їжу ні про ласощі а зосереджуєшся на коханій людині і на шмотках в чому піти одягнутою на побачення і т д по собі знаю 
|
|
|
|
Re :: Красота | 17 Липня 2008 13:43:35 |  |
Привіт!Дійсно,як похудати якщо в мене є лише 2 тижня,а треба скинути 5кг?Любові не хочу,бо тоді я заб'ю на все,тай наприклад мій колишній коханий був проти щоб я худала!Порадьте,бо в мене депресія,а голодною ходити цілими днями теж не вихід!!!!!!!!
|
|
Олена Сообщений: 2 Україна, Львів |
|
Re :: | 30 Липня 2008 13:02:58 |  |
Бігайте побільше, я кожен день по 40 хв бігаю Та вітаміні якісь приймайте. Я раджу ці ioдомарин ком юей
|
|
AngeL Сообщений: 6 Украина, Киев |
|
Re :: Красота | 30 Листопада 2008 20:56:20 |  |
ta poxydatu legko treba til`ku ne jertu na ni4 bigatu ta yak ya po godunax..... Ale samuy lipwuy sposib ce yustu 10 dniv sami ovo4i napruklad Byryak,Kartoplyu,Morkvy... i tu poxudayew ya yula ovowi 10 dniv i poxydala na 1o kg))) 
|
|
AngeL Сообщений: 6 Украина, Киев |
|
Re :: Красота | 30 Листопада 2008 20:57:00 |  |
ta poxydatu legko treba til`ku ne jertu na ni4 bigatu ta yak ya po godunax..... Ale samuy lipwuy sposib ce yustu 10 dniv sami ovo4i napruklad Byryak,Kartoplyu,Morkvy... i tu poxudayew ya yula ovowi 10 dniv i poxydala na 1o kg))) 
|
|