Новая тема | Ответить | Женская баня | Форум :: UA|КЛУБ

Красота :: Женская баня :: Форум

noAngel

Красота

5 Лютого 2007 18:10:31 |

Привет всем! Я хочу в этой теме обсуждать красоту. Это будет наш маленький GIRLclub. Давайте оставлять здесь свои секреты ухода за собой, обсуждать косметику и решать проблемы с кожей. Прошу оставлять свои коментарии и советы. Как на счет духов, какими пользуетесь? Мои - Remy, обожаю!

КАТИ
Украина, Львов

Re :: Красота

6 Лютого 2007 17:15:31 |

:) мдя. дожились.

НЕШ. як ти на це дивишся? можна в форумі ще один форум відкрити?  наш маленькій Герлклуб?
Я дуала що женская баня це наш герл клуб. а тут матрьошка. ну лана.

Мої Місс Ламані

------------------
Меня трудно найти, легко потерять, и невозможно забыть...

Солнишка

26 Квітня 2007 17:14:40 |

Привітик!!!!я також хочу все дізнатися  та ділитися на тему краси. Розказуйте про свої методи догляду за собою, а дже кожна дівчина повинна бути втіленням свіжості та краси.І ще. якщо хтось знає, може підкажете.я к можна похудати найшвидше

Warlock9000
Украина, Кривой

24 Червня 2007 20:19:01 |

Цитата:
Привітик!!!!я також хочу все дізнатися  та ділитися на тему краси. Розказуйте про свої методи догляду за собою, а дже кожна дівчина повинна бути втіленням свіжості та краси.І ще. якщо хтось знає, може підкажете.я к можна похудати найшвидше

Цитата:
:) мдя. дожились.

НЕШ. як ти на це дивишся? можна в форумі ще один форум відкрити?  наш маленькій Герлклуб?
Я дуала що женская баня це наш герл клуб. а тут матрьошка. ну лана.

Мої Місс Ламані

Цитата:
Привет всем! Я хочу в этой теме обсуждать красоту. Это будет наш маленький GIRLclub. Давайте оставлять здесь свои секреты ухода за собой, обсуждать косметику и решать проблемы с кожей. Прошу оставлять свои коментарии и советы. Как на счет духов, какими пользуетесь? Мои - Remy, обожаю!
и вы открыли одну тему из за красоты,макияж и.т.п? Кто хочет больше нарисоваться? Не конечно косметика нужна,но вот вы забыли про духовную красоту!

oksi
Россия, *****

20 Липня 2007 22:22:31 |

на мою думку найкращий спосіб похудати - це закохатися адже тоді ти не думаєш ні про їжу  ні про ласощі а зосереджуєшся на коханій людині і на шмотках в чому піти одягнутою на побачення і т д по собі знаю

христя
США, Львів

17 Липня 2008 13:43:35 |

Привіт!Дійсно,як похудати якщо в мене є лише 2 тижня,а треба скинути 5кг?Любові не хочу,бо тоді я заб'ю на все,тай наприклад мій колишній коханий був проти щоб я худала!Порадьте,бо в мене депресія,а голодною ходити цілими днями теж не вихід!!!!!!!!

Олена
Україна, Львів

Re ::

30 Липня 2008 13:02:58 |

Бігайте побільше, я кожен день по 40 хв бігаю Та вітаміні якісь приймайте. Я раджу ці  ioдомарин ком юей

AngeL
Украина, Киев

30 Листопада 2008 20:56:20 |

ta poxydatu legko treba til`ku ne jertu na ni4 bigatu ta yak ya po godunax..... Ale samuy lipwuy sposib ce yustu 10 dniv sami ovo4i napruklad Byryak,Kartoplyu,Morkvy... i tu poxudayew ya yula ovowi 10 dniv i poxydala na 1o kg)))

AngeL
Украина, Киев

30 Листопада 2008 20:57:00 |

ta poxydatu legko treba til`ku ne jertu na ni4 bigatu ta yak ya po godunax..... Ale samuy lipwuy sposib ce yustu 10 dniv sami ovo4i napruklad Byryak,Kartoplyu,Morkvy... i tu poxudayew ya yula ovowi 10 dniv i poxydala na 1o kg)))

Новая тема | Женская баня | Красота

<<< Страница 1 из 1 >>>

Быстрый ответ 

Ваше имя:

Ваш ответ:

мобильные телефоны  рефераты  объявления  новости
 погода  гороскоп  рецепты

.