|
 |
|
Танець живота :: Женская баня :: Форум
|
 КАТИ Сообщений: 877 Украина, Львов
|
|
Re :: Танець живота | 13 Березня 2007 14:43:04 |  |
В Єгипті там маса всяких хусточок, костюмчиків для танців і так далі. Я також пішла вчитись на танець живота. Правда щось не знаю. нудно ця трохи. мені подобається щось більш ритмічне - аеробіка... навіть не знаю. ще б із задоволенням йогу спробувала. але то після того, як вивчу хоч один танець, і завершу з аеробікою. може після літа:)
------------------
Меня трудно найти, легко потерять, и невозможно забыть...
|
|
|
|
|
Re :: Танець живота | 11 Квітня 2007 16:25:38 |  |
хочу навчитись
|
|
 Вікусік Сообщений: 1 Україна, Хмельницький
|
|
Re :: Танець живота | 21 Квітня 2007 20:40:33 |  |
насправді, танець живота-це дуже прікольно, красиво, енергійно, дуже розряджає емоційно.єдине, що може відповісти Кати, це, те, що тобі мабуть попався не той інструктор. в нас тренування проходять жваво, після кожного заняття мій костюм можна викручувати. я відвідую занняття з БЕЛЛІ ДЕНС(танець живота),РНБ(R&B), трай=йоги, але найбільше мені подобається танець живота, там і рухаєшся, і пластика напрацьовується і є повільніші , спокійшіші звязки, а є в шаленому ритмі, тобто не вмираєш від дико шаленого ритму як при степі чи форс-мажорі.тобто, нетренованим, і просто тим, які хочу присвятити свій час собі і просто отримати задоволення, а не займатись через зуби, за принципом:"краса потребує жертв", РЕКОМЕНДУЮ!!!!! 
|
|
|
|
Re :: Танець живота | 21 Квітня 2007 20:48:18 |  |
насправді, танець живота-це дуже прікольно, красиво, енергійно, дуже розряджає емоційно.єдине, що може відповісти Кати, це, те, що тобі мабуть попався не той інструктор. в нас тренування проходять жваво, після кожного заняття мій костюм можна викручувати. я відвідую занняття з БЕЛЛІ ДЕНС(танець живота),РНБ(R&B), трай=йоги, але найбільше мені подобається танець живота, там і рухаєшся, і пластика напрацьовується і є повільніші , спокійшіші звязки, а є в шаленому ритмі, тобто не вмираєш від дико шаленого ритму як при степі чи форс-мажорі.тобто, нетренованим, і просто тим, які хочу присвятити свій час собі і просто отримати задоволення, а не займатись через зуби, за принципом:"краса потребує жертв", РЕКОМЕНДУЮ!!!!! 
|
|
|
|
Re :: Танець живота | 24 Червня 2007 20:28:28 |  |
танец живота возбуждает мужчину обязательно научитесь кто не умеет да это и полезно ток надо трудится за 1 день не научишься,при условии если не занимаешься каким нибудь спортом кроме этого,но кстати есть 1 загвоздка какой у девушки живот если животяра жирный,весь в складках рекомендую вначале заняться Аэробикой и вообще похудать,а если у вас красивый животик то мужчинам это очень понравится поверьте мне!!!
|
|
|
|
Re :: Танець живота | 15 Січня 2008 17:26:09 |  |
танец живота,как уже и сказали очень возбуждает мужскую половину!!! сама знаю моему парню очень нравится когда я исполняю именно танец живота!!!!! сама занимаюсь уже 3 года и очень даже давольна,благодаря танцем я очень много раз была в турции!!!! лично я без танцев вообще жить не могу.подружки как увидели,тоже загорелись танцами,короче движение в ритме танца-вот это жизнь я понимаю!!!!!
|
|
marija Сообщений: 1 Украина, Киев |
|
Re :: Танець живота | 7 Лютого 2008 12:29:32 |  |
я сейчас занимаюс танцем живота очень кльовый танец
|
|
Марина Сообщений: 17 Россия, ***** |
|
Re :: | 11 Травня 2008 13:42:32 |  |
Я также занимаюсь танцем живота!Почти не пропускаю не одного конкурса!
|
|
|
|
Re :: | 10 Червня 2008 19:22:03 |  |
А хто з Івано-Франківська і знає якись клуб, де вчать танець живота? А то я ще півроку тому "загорілася" піти і нема куди:(
|
|
Наташа Сообщений: 39 Украина, Краматорск |
|
Re :: Танець живота | 3 Липня 2008 10:47:10 |  |
Катінька це класно, що в тебе є таке бажання навчитися танцювати східні танці. незнаю скільки тобі років, знай що це корисно для всіх вікових категорій і дуже змінює фігуру (в позитивному ролзумінні) якщо в тебе є можливість неодмінно нею скористайся
|
|
 |
| | |  |
|
|